Fairytails wild and goody,Ville.
Din overskrift
Dette er en liten minneside om vår gode whippet Ville.

I august 2004 kjøpte Jannicke (datter) sin lille whippetvalp. Hun bodde på den tiden hjemme hos oss, og vi var jo spent på hvordan Bob ville ta imot denne karen. Og for å si det greit ble vi vel ganske utslitt alle sammen etterhvert. Om det finnes adhd på hund så hadde han nok en grad av det.. men han var verdens vakreste og mest sjarmerende. Det kunne vært skrevet bok om alt han fant på. Bare en ting som å være ute av buret om natta. Det tok 14 netter med fullt party før han skjønte at han skulle sove. Han brukte nettene til å flytte alt av løse gjenstander rundt i huset, eller inn i buret sitt. Så kunne jeg jo sette det på plass neste morgen. Da var gutten et år gammel....
Ellers brukte han mye tid til å finne ut nye måter til å få meg opp av godstolen på,ikke for å leke, men han ville ligge der selv. Det som funka best var å stå med beina i kryss å pipe, måtte jo sååå tisse. Da rakk jeg som regel å reise meg halveis før han lå i stolen. Om ikke det hjalp hoppet han opp bak ryggen min og bare presset seg ned, og der kunne han ligge i klem riktig så lenge. 


Fortsettelse følger.....
Ville i godstolen.
Ville var en morsom hund å trene med,altid glad og positiv, om været var fint da. Jeg trente rally-lydighet med ham,og startet noen stevner i kl.1.
Så i august 06 ble han plutselig syk. Sluttet å spise,orket ikke løpe. Og en whippet som ikke løper er syk. Oppdaget også at tannkjøttet hans var helt lilla etter en liten tur. Tydet vel på for lite oksygen. Det ble tatt alt av blodprøver,ekg pr.tlf.til england,røntgen,ja alt som tenkes kunne. Men ingen fant ut av det. Sånn gikk det ca.14 dager,mange gode,og en del dårlige. Så ble han bare dårligere. Og 1 sept. etter en lang og forferdelig våkenatt med en veldig syk hund lot vi ham slippe. Det var vel det beste vi kunne gjøre for ham. Jeg syntes ikke det var en vanskelig avgjørelse å ta når jeg så hvor syk han var, (det var full organsvikt) men allikevel så forferdelig. Han ble jo bare to år og fire mnd.
Men vi sitter igjen med mange gode minner etter en utrolig morsom og ikke minst snill hund som lærte meg mye.
Tusen takk Villemann.
Ville på R-L stevne

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Tatjana | Svar 02.04.2012 20.47

Han var så utrolig søt han!! <3

elisabeth | Svar 26.12.2011 21.34

uff, blir trist ennå av å lese det :( man kommer liksom aldri over å miste en hund så ung :(

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.02 | 21:54

Velkommen til Smellermiljøet Bithe og Circus. Det er flott å se hva dette gjør med hundene våre. Vi har nå trent over et år.
Else Marie og Mille

...
26.09 | 15:46

Tårene renner for Bella og deg(dere). Dere var en inspirasjon å se på rallybanen. Dere ga oss så mye motivasjon. Tusen takk for det. Hvil i fred vakre Bella.

...
26.09 | 13:38

Tulle-Bella *smiler* Mange gode og morsomme minner - en hund man husker:) Hun gikk ikke forbi i stillhet nei.. ;) ..men tankene nå går til dere som er igjen Kle

...
26.09 | 00:30

Så varmt har du skrevet om Bella,kan ikke holder tårene mens jeg leste det.Føler med deg,utrolig trist.....

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE