Gøy for hunden
Snutearbeid i snøen

I disse snørike tider er det ikke altid like lett å aktivisere hundene våre. De har jo godt av å bruke hodet sitt, og ikke bare beina.
Begge mine hunder synes det er kjempegøy når jeg "mister" ting. Gjerne vanter/votter for det har jeg jo alltid med. Og nå benytter jeg meg av de dype hullene som blir der folk har tråkket i litt råtten snø. Slipper vanten ned i hullet og går videre et stykke. Så sender jeg hunden tilbake for å finne den. Og da må de bruke nesa si, for de ser den ikke. Men de tar ganske raskt det at de må snuse i hullene. Veldig spennende.
Dette er jo så klart noe vi har trent på  uten snø først, sånn at de vet hva det går ut på.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.02 | 21:54

Velkommen til Smellermiljøet Bithe og Circus. Det er flott å se hva dette gjør med hundene våre. Vi har nå trent over et år.
Else Marie og Mille

...
26.09 | 15:46

Tårene renner for Bella og deg(dere). Dere var en inspirasjon å se på rallybanen. Dere ga oss så mye motivasjon. Tusen takk for det. Hvil i fred vakre Bella.

...
26.09 | 13:38

Tulle-Bella *smiler* Mange gode og morsomme minner - en hund man husker:) Hun gikk ikke forbi i stillhet nei.. ;) ..men tankene nå går til dere som er igjen Kle

...
26.09 | 00:30

Så varmt har du skrevet om Bella,kan ikke holder tårene mens jeg leste det.Føler med deg,utrolig trist.....

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE